Smerte er ikke lig med skade – og skade er ikke lig med smerte

Der er mange myter om smerter, og det er vigtigt, at vi får ryddet op i nogle af dem, når du starter hos mig. Vi arbejder ud fra den nyeste smerteforskning og vi arbejder hen i mod at smerten ikke styrer dit liv og at smerten ikke behøver fylde så meget, som den gør. Din smerteoplevelse er fuldstændig reel og virkelig. Det er en påtrængende følelse. Men det er faktisk rigtig vigtigt, at du kan mærke smerte. Alt det taler vi meget mere om, når du starter i psykomotorisk terapi. 

Det er muligt at reducere og formindske dine smerter med psykomotorisk terapi. Med psykomotorisk terapi og den nyeste viden indenfor smerteforskningen, får du allerede ved 1 session brugbar viden og redskaber til at:

1. Reducere dine smerter

2. Forstå hvad smerte er

3. Regulere dit nervesystem

4. Finde ro og behag i din krop

Reducer din smerte

Det er vigtigt, du kan mærke smerte. Men smerten skal ikke styre dit liv. 

Forstå hvad smerte er 

Smerte er komplekst men kort sagt, er det din hjerne, der tolker tidligere erfaringer og ydre og indre sansninger.

Regulér dit nervesystem

Dit nervesystem reagerer automatisk på din smerteoplevelse dvs. dine tanker og bekymringer og følelser. 

Find ro og behag i kroppen

Derfor skal vi igang med at aflede din smerteoplevelse og skaber andre oplevelser i din krop og dine tanker.