Brug en 30 min. mentorsamtale, hvis du er nysgerrig på at blive psykomotorisk terapeut?

Eller ønsker du sparring til din kvote 2 ansøgning til Psykomotorikuddannelsen? Vi tager mentorsamtalen over telefon eller zoom og du kan vælge af få samtalen optaget, så du kan huske de ting vi taler om, så du kan bruge dem i din kvote 2 ansøgning.

Efter min mentorsamtale blev jeg klogere og skarpere på, hvad der er vigtigt at have fokus på, når man skal skrive en ansøgning til psykomotorisk terapeutuddannelsen.

Jeg fik meget ud af dit webinar, og vores samtaler. Du havde mange gode pointer, og jeg fandt ud af mere om uddannelsen, mere end jeg kunne læse på nettet. Efter at snakke med dig, blev jeg klogere på hvorfor jeg gerne ville tage netop den uddannelse, og hvad jeg selv kunne bidrage med. Du klædte mig på til den personlige samtale, og jeg blev mere sikker på mit valg af uddannelse, efter at have snakket med dig ☺️

Emilie, kommet ind på psykomotorikuddannelsen

psykomotorikstuderende 2021

Ønsker du at blive psykomotorisk terapeut, eller er du nysgerrig på, om psykomotorikuddannelsen er noget for dig? 

Jeg får ofte beskeder fra nysgerrige personer, som ønsker at studere psykomotorik og som bare tænker, at det psykomotorikuddannelsen er deres DRØMMEUDDANNELSEN – og det forstår jeg virkelig godt! 

Så er du en af dem, som er nysgerrig på, hvordan du bliver psykomotorisk terapeut, eller hvad der kræver at komme ind på psykomotorikuddannelsen? Så kan du bruge en 30 min. mentorsamtale, hvor vi taler om alle de spørgsmål du må have.

Hvad er psykomotorikuddannelsen?

Kort fortalt er uddannelsen en professionsbachelor på 3,5 år på samme niveau som fysioterapeut og ergoterapeut. Du bruger en masse tid på praktisk undervisning som behandling, bevægelse, træning mm. men du bruger lige så meget tid på at få undervisning i teori, anatomi, fysiologi, psykologi mm. Du kommer til at skrive flere større opgaver fx den afsluttende bachelor. Derudover kommer du også i praktik, hvor du også kan vælge udlandet. Jeg var fx i Vietnam i 5 uger. 

Din investering i 30 min. mentorsamtale er 300 kr. 

Da jeg startede mit forløb hos Sigrid, havde jeg ingen forventninger eller viden om, hvad psykomotorik er.

Jeg havde søgt ind på uddannelsen, og kontaktede Sigrid for at blive klogere på det. Jeg var nysgerrig og åben overfor ny viden, som jeg ønskede Sigrids hjælp til. Og allerede under min første behandling blev jeg fuldstændig blæst bagover, over hvad psykomotorikken kan. 

Efter mit forløb hos Sigrid, har jeg fået en bredere forståelse for sammenhængen mellem krop og psyke. Jeg har fået hjælp til at tolke, kontrollere og reagere ud fra de signaler min krop sender mig, både i hverdagen og særligt i stressede situationer. 

Sigrid har givet mig redskaber og øvelser som jeg kan bruge i min hverdag, for at få en bedre forståelse af mig selv, som jeg også er blevet mere opmærksom på. 

Efter mit forløb hos Sigrid, er jeg blevet bekræftet i, at psykomotorik uddannelsen er noget for mig. Sigrid har givet mig et indblik i hvad psykomotorikken er og kan, og hvordan enkelte øvelser kan være med til at gøre en kæmpe forskel.

Sigrid har min varmeste anbefaling! 

Alberte, kommet ind på psykomotorikuddannelsen

venteliste til Psykomotorikuddannelsen 2021

Jeg har været haft en mentorsamtale med Sigrid og deltaget i ét hendes online webinarer og derigennem har hun hjulpet mig til at på rette vej mod psykomotorikuddannelsen. Hun havde forskellige forberedende tilbud ang. uddannelsen, og jeg har kunne sammensætte kurserne som det har passet bedst til mig – Sigrid har været professionel og kompetent hele vejen igennem forløbet, så jeg kan klart anbefale at tage kontakt.

Psykomotorikstuderende

Psykomotorikuddannelsen 2021

Online webinar: Vil du søge ind som psykomotorisk terapeut?

– sådan skriver du din motiverede kvote 2 ansøgning!

Din investering er 299 kr. 

Mine 3 gode råd til dig som vil være psykomotorisk terapeut og som søger ind på psykomotorikuddannelsen i Hillerød eller Randers

1. Brug tiden inden optagelse på at arbejde med dig selv eller andre mennesker.

Du kan måske tage nogle kurser i mindfulness, arbejde med børn eller ældre, tage på højskole mm. Det er faktisk ikke så vigtigt hvad du gør, men at du reflekterer over hvorfor du gør det og efterfølgende, hvad det har givet dig at gøre det. Refleksion og nysgerrighed er buzzwords i det psykomotoriske fag. Begynd med at bruge det allerede nu.

2. Investér i en eller flere psykomotoriske behandlinger eller træning.

Her vil jeg anbefale dig at prøve enten:

  • Èn eller flere psykomotoriske behandlinger – book tid hos mig her
  • Psykomotorisk personlig træning
  • Psykomotorisk bevægelsesundervisning

Der er mange ansøgere til psykomotorikuddannelsen og det er vigtigt du skiller dig ud og viser at du tager studiet seriøst. Derfor anbefaler skolerne at du prøver psykomotorisk terapi eller træning for at vide, hvad du går ind til. Det er vigtigt du mærker behandlingen på egen krop, lige så meget for at undersøge, hvad du selv skal bruge tiden på under studiet.

3. Tag til åbent hus på en af de to skoler og få et indtryk af uddannelsen, undervisere og miljøet.