Baby behandling Sigrid Lund

Oplever dit barn uro, spændinger, skævheder eller andre gener?

Den psykomotoriske blide afspændingsbehandling hjælper dit barns nervesystem med at komme i ro.

Når vi blidt går ind og påvirker nervesystemet med berøing, blide greb, cirklende massage, nærvær og tryghed, så kan kroppen give slip.

Sådan er det både for voksne og børn. Men forskellen er, at din baby eller barn ikke kan udtrykke sig på samme måde som os. Her kan behandlingen hjælpe.

Pris i 2020 er 250 kr. for en behandling. Hvis jeg skal køre hjem til dig, er der et kørselstillæg på 100 kr. 

Vil du booke en tid?

Info om behandlingen 

En psykomotorisk behandling til din baby/barn kan hjælpe barnet med:

  • at finde mere ro og afspændthed
  • at afhjælpe uro i kroppen
  • at forbedre søvn og fordøjelsesproblemer
  • at løsne spændinger i muskler og led
  • at hjælpe på hypermobilitet

Behandling af baby

I en session på 30 – 45 min kommer vi rundt om dig og dit barns udfordringer. Der er tid til ro, nærvær, samtale og behandling og jeg giver dig også konkrete øvelser med hjem, så du selv kan din baby eller dit barn.

En babybehandling tager ca. 30 – 45 min. Her er der både tid til snak og behandling. Vi lytter til altid barnets krop og behov, så en behandling er aldrig ens og nogle gange får jeg lov at behandle mere end andre gange. Det vigtigste er, at vi lytter til barnet.

Behandling af større barn 6 – 10 år

Er dit barn 6 år eller ældre fokuserer vi på den afspændende behandling. Du kan sidde i rummet eller vente i stuen, afhængig af hvad dit barn og dig er trygt ved.

Hvor:

Behandlingen foregår i min klinik i Silkeborg, eller jeg kan køre hjem til dig mod et kørselstillæg på 100 kr. hvis du bor indenfor 15 min fra Silkeborg banegård.

Tid: en behandling tager ca. 30 – 45 min. Her er der både tid til snak og behandling. Vi lytter til altid barnets krop og behov, så en behandling er aldrig ens og nogle gange får jeg lov at behandle mere end andre gange. Det vigtigste er, at vi lytter til barnet.

Pris: I 2020 koster en session 250 kr. 

Spørgsmål eller booking:
Brug booking formularing eller skriv og ring til mig for at høre nærmere på: 28 11 94 95 eller kontakt@sigridlund.dk

2 5