Sådan får du ro på dit nervesystem

Book din indledende online konsultation (250,-)

Jeg hjælper dig, der har et uroligt og overbelastet nervesystem pga. stress, angst, tankemylder, smerter, spændinger/uro, søvnproblemer, traume/PTSD mm.

Få mere ro i dit hoved og krop og find dine ressourcer til at leve et rart og dejligt liv, så du kan tackle livets udfordringer uden at miste kontakten til dig selv og din krop.

Jeg vil gerne booke en online konsultation (30 min. / 250,-) og få miniguiden

Ved booking af Indledende online konsultation (250,-) får du min “Miniguide: Fald til ro i dit nervesystem”

Miniguiden indeholder mine 4 bedste lydfiler/videoer til at forstå og falde til ro i dit nervesystem

miniguide til at falde til ro i dit nervesystem

Fald til ro i dit nervesystem

Hvad indebærer en indledende konsultation?

Den indledende online konsultation er et tilbud til dig, så du kan få den bedste behandling og hjælp i din situation. 

Konsultationen varer 30 min (250,-) og vi taler sammen online eller i telefon. 

I samtalen får vi overblik over din situation, dine ønsker/udfordringer, og vi taler om, hvordan jeg kan hjælpe netop dig.

Det er vigtigt for mig, at du allerede i denne samtale får ét eller flere konkrete værktøjer, du kan bruge til at lette din situation. 

Desuden taler vi om, hvordan vi kan skræddersy et evt. behandlingsforløb til dig. Måske har du blot brug for 1-3 sessioner eller måske har du brug for flere sessioner over en længere periode evt med et par opfølgningsopkald ind imellem. Det anbefaler jeg f.eks. hvis du er meget stresset eller sygemeldt. 

Alt sammen taler vi om i den indledende konsultation, så du får de bedste muligheder for at vælge den rigtige behandling til dig. 

Jeg glæder mig til at tale med dig,

De bedste hilsner Sigrid Lund

 

Sigrid Lund

Annulering/ombooking af din tid

Din betaling for online konkultation er bindende. Men hvis du bliver forhindret eller syg ombooker jeg gerne din tid, hvis du melder det uden senest dagen før kl 23. Ved aflysning på dagen betaler du for sessionen og må booke en ny. 

Fald til ro i dit nervesystem

Hvad koster terapi og afspænding eller et forløb?

Du kan også booke din første session med det samme uden at have den indledende konsultation.

Book din session (1 time / 700 kr.)

Jeg tilbyder terapi og afspænding i Silkeborg og 1 gang om måneden i København. Jeg har også rigtig god erfaring med at hjælpe dig online eller via telefon. 

For terapi i København kontakt mig via mail kontakt@sigridlund.dk eller ring/sms 28 11 94 95

Mulighed for skræddersyet forløb

Jeg er begyndt at skræddersy mine forløb, da alle mine klienter er forskellige og har forskellige behov. Hør mere om hvordan vi kan skræddersy et forløb til dig og din situation i den indledende online konsultation. 

Det kan være du har brug for 2 online sessioner og 1 fysisk session for at komme finde ro og overskud i en hektisk hverdag. Eller et mere intens stressforløb med 5 sessioner på klinikken men hvor vi indlægger 4 telefonopkald ind i mellem for at støtte dig igennem de første par uger.

Book din indledende online konsultation hvor vi taler om hvad du har behov for. 

Udtalelser fra google

De siger andre

stars

“Mine varmeste anbefalinger”

Sigrid, du får mine varmeste anbefalinger 🙏 

Christina Bendix

Skaermbillede 2022 01 03 kl. 10.28.52
stars

“Højt fagligt niveau”

Sigrid har en evne til at formidle et højt fagligt niveau på en letforståelig og imødekommende måde.

Annette Rand

Skaermbillede 2022 01 03 kl. 10.21.56
stars

“Jeg synes, det er enormt spændende at følge med

Jeg har ikke haft lejlighed til at besøge Sigrid IRL, men følger hende tæt på de sociale medier (Facebook og instagram), hvor hun jævnligt lægger videoer op med tips og tricks til din (og min) hverdag 🙏😊 Udover at jeg synes det er enormt spændende at følge med, så har jeg ekstra interesse for faget, da jeg er psykomotorisk terapeut studerende😊  Kun positive vibes herfra!

Camilla Andersen

Skaermbillede 2022 01 03 kl. 10.21.40
stars

Jeg har gået i et psykomotorisk terapiforløb hos Sigrid

Jeg har gået i et psykomotorisk terapiforløb hos Sigrid, og vil gerne give hende mine allervarmeste anbefalinger 🌸

Frederikke

stars

“Mine varmeste anbefalinger”

Jeg fik behandling hos Sigrid jeg havde nogle skuldre problemer, hvor jeg havde smerter i skulderen og havde en konstant prikken fornemmelse i den. Under behandling følte jeg en enormt omsorg og at jeg blev taget “alvorlig” og godt hånd om. Jeg følte hun var meget nærværende og med bitte små berøringer fik hun min skuldre til at “slappe af/give slip” på en måde jeg ikke har oplevet før. Det resulterede i at mine smerter faktisk forsvandt og jeg fornemmede en hel anden følelse i kroppen. En følelse af dejlig snurren og følelse af tryghed. Jeg kan varmt anbefale Sigrid hun har meget nærvær og god energi 😁. Tak Sigrid 

Louise Birkelund Hollmann

Skaermbillede 2022 01 03 kl. 10.25.36
stars

Sigrid har virkelig fingeren på pulsen hvad angår psykomotorik

Som psykomotorikstuderende elsker jeg at følge med på Sigrids forskellige medier. Hendes formidling af faget i hendes opslag, videoer og lives er simpelthen guld værd! 🌟 Sigrid har virkelig fingeren på pulsen hvad angår psykomotorik så det er SÅ inspirerende, som studerende, at følge hende ☺️

Karoline Ellerup Borcher

stars

“Ny inspiration til bevægelse og selvomsorg i hverdagen

Gennem videoer og opslag på Sigrids facebook og instagram har jeg fået ny inspiration til bevægelse og selvomsorg i hverdagen.

Nynne Mørkeberg

Skaermbillede 2022 01 03 kl. 10.31.16