Book din tid

Book tid til psykomotorisk terapi og afspænding i Silkeborg.

Få en gratis 15-20 min. introsamtale pr. telefon

  • 1 time session (700 kr.)
  • 5 x klippekort  (3.350 kr.)
  • 10 x klippekort (6.500 kr.)

Ønsker du at søge ind på psykomotorikuddannelsen og få sparring – tryk her

Du kan booke tid via den grønne knap eller bookingformular.

Du kan altid ringe på telefon 28 11 94 95 eller skriv en mail til kontakt@sigridlund.dk så finder vi en tid til dig hurtigst muligt.

Læs aflysningspolitik her

Sigrid Lund

Sigrid Lund 

Statsgodkendt psykomotorisk terapeut og stresscoach med selvstændig klinik i Silkeborg og København. Samarbejder bl.a. med Falck Healthcare i deres tværfaglige klinik hos LEGO System A/S

Spørgsmål og book tid her

Du kan booke din session ved at kontakte mig via formularen. Så kontakter jeg dig hurtigst muligt. 

Du kan også altid ringe på 28 11 94 95 eller sende mig en mail på kontakt@sigridlund.dk – så kan vi finde en tid, der passer dig.  

7 + 1 =

“Det var først da jeg kom til Sigrid at mine lændeproblemer forsvandt”

“Jeg har i flere år døjet med ondt i lænden, jeg har prøvet med to forskellige fysioterapeuter, 4 forskellige kiropraktorer, været til lægen og en enkelt gang hos Body SDS, men det var først da jeg kom til Sigrid at mine lændeproblemer forsvandt, hun fokuserede på en nænsom behandling og med fokus på at give mig indsigt i min krops signaler, samt holdningsøvelser, udstrækningsøvelser og nogle maveøvelser. 

Frederik, 30 år.

“En påmindelse om hvor “lidt” der nogen gange skal til”

Undervejs i behandlingen følte jeg mig først meget afslappet – det var dejligt og blive “nurset om” og puttet.

Berøringerne var meget behagelig, jeg mærkede en varme i min krop, og en rar blød fornemmelse lidt som om jeg var lavet af modellervoks.

Behandlingen af min nakke fik en masse følelser op til overfladen, som jeg nok har undertrykt et stykke tid. Det var faktisk rart at få den lille påmindelse i et trygt rum, og blive guidet til at give dem plads, men uden at skulle tage stilling til dem.

Jeg havde en fornemmelse af at følelserne bølgede igennem min krop og ud af mine arme og ben.

Ida 27 år

“Jeg fandt endelig en behandling som rent faktisk virker for både krop og sind”

Sigrid har også hjulpet mig med at forbedre mit til tider negative tankespind og at blive opmærksom på hvad jeg reagerer på, samt at lægge vægt på det mere positive.

Jeg er så ked af at Sigrid valgte at flytte fra Holbæk til Silkeborg, da jeg endelig havde fundet en behandler af både krop og sind som rent faktisk virker.”

Frederik, 30 år.