Velkommen 6

Det er altid vigtigt, at vi tager hensyn og passer godt på hinanden, men især i denne tid. Derfor er det vigtigt for mig, at informere dig om hvilke tiltag jeg praktiserer, når du kommer til behandling i min klinik.

Hvad jeg gør:

Jeg har opsat håndsprit, når du ankommer, og det er muligt at vaske hænder inden sessionen.
Derudover benytter jeg selv mundbind under din behandling, og sørger for at være den, der åbner og lukker døre for alle mine klienter.

Derudover lægger jeg naturligvis stor vægt på at rengøre og afspritte berøringsflader og klinikken generelt.

Hvad jeg gerne vil bede dig om:

Jeg vil gerne bede dig om, selv at medbringe et lagen og et tæppe til din behandling. Jeg vil også henstille til at møde op ved klinikken så tæt på det aftalte tidspunkt som muligt.

Har du symptomer som feber, hoste, forkølelse, ondt i halsen, vejrtrækningsproblemer mv. vil jeg bede dig følge mine afbudsregler og melde fra senest kl. 8.00 dagen før din behandling. Jeg kan også tilbyde dig at konvertere din session til at være online. Melder du afbud for sent, er jeg nødt til at opkræve 50% af sessionen.
Jeg er selvfølgelig også selv meget opmærksom på symptomer, og giver dig besked, hvis jeg selv skulle blive forhindret i at behandle dig – i dette tilfælde kommer der naturligvis ingen opkrævning.

Ved hjælp af disse forholdsregler vil jeg kunne fortsætte med at give dig en tryg og afspændende behandling.
Har du nogle spørgsmål eller bekymringer, er du altid velkommen til at ringe til mig på tlf.: 28119495.

Covid-19