Fald til ro i dit nervesystem og få mere overskud allerede idag

Få 30 min. online foredrag

om nervesystemet + tankero meditation til 0 kr. nu.

7

 Forstå hvorfor dit nervesystem opfører dig som det gør og ikke mindst hvad du kan gøre for at arbejde med din krop fremfor imod den. 

De fleste finder meget mere ro, når de først forstår hvad der sker indeni. 

TILBUD på minikursus 75 kr. (VÆRDI 200 kr.)

“Slip tankemylder og overtænkning”

1

Kurset er til dig, der ønsker at slippe dine uhensigtsmæssige mange tanker og finde nye måder at håndtere stress, overtænkning og bekymringer.

Du får 6 lydfiler og en e-bog som guider til dig at forstå dine tanker, slippe dine uhensigtsmæssige strategier og finde mere tankero. 

Start din rejse mod mere tankero idag. Kurset er opbygget af korte overskuelige lydfiler og en e-bog, så du nemt kan få overblik over din rejse mod færre tanker og mere ro. 

TILBUD på minikursus 75 kr. (VÆRDI 200 kr.) 

TILBUD på minikursus 75 kr. (VÆRDI 200 kr.) 

“Giv dig selv ro og selvomsorg idag”

3

Et minikursus skabt specielt til at hjælpe kvinder med at tackle deres udfordringer med at finde indre ro, balance i nervesystemet og et lavere tempo i hverdagen.

Minikurset er opbygget af 6 lydfiler og en 30 min. afspændingsvideo med fokus på at afspænde særligt nakke og skuldre. 

Du har livstidsadgang og kan downloade lydfiler. 

Bliv en del af fællesskabet med 800 andre

Find facebookgruppen “Ro i krop og sind”

10
Der ligger flere videoer, øvelser og lives til dig og venter

"Tusind tak for hjælpen. Det har betydet alverden for mig"

3
Inden jeg startede til psykomotorisk terapi, oplevede jeg, at alt var et rod og min krop var helt ved siden af sig selv. Jeg havde ofte en følelse af ikke at være tilstede i min egen krop, men derimod stå “ved siden af” mens mine tanker myldrede derudaf.
Jeg var stresset, ængstelig og mit nervesystem var i alarm hele tiden. Jeg græd meget og var tilbøjelig til at hyperventilere. Men da jeg var i det, mærkede jeg egentlig ikke, hvor meget i alarm min krop var, og hvor svært, det var at slappe helt af – også i sindet.
Grunden til jeg valgte psykomotorisk terapi var, at jeg ikke følte, at psykologsamtaler gjorde den store forskel, og jeg havde brug for noget andet. Jeg fik Sigrid og psykomotorisk terapi anbefalet af min tante, som gav Sigrid sine varmeste anbefalinger – og det med god grund. Kombinationen af samtaler med Sigrid og kropsbehandlinger har givet mig så meget mere end de mange samtaler hos en psykolog. Jeg har fået mange flere redskaber til at arbejde med mig selv, både psykisk og fysisk, og det har været enormt givende selv at kunne gøre noget for at få det bedre. 
Laura, 28 år, studerende 

"Jeg oplever kun en positiv og behagelig stemning i hendes nærvær."

1
Første gang jeg trådte ind ad døren hos Sigrid følte jeg mig i centrum, at det var mig det handlede om. Mødt af en person med et stort fokus og engagement.
Foruden det er hendes metoder helt fantastiske.
Lige fra samtaleterapi til kropsbehandling. Sigrid lytter til en hele vejen og kommer med gode råd efter mine behov og ønsker. Dermed respektere hun også ens grænser.
Jeg oplever kun en positiv og behagelig stemning i hendes nærvær. Det har gjort at jeg har kunne slappe helt af under al hendes behandling, selv efter 5 behandlinger hos hende vil jeg fortsat have lyst til at vende tilbage.
Sigrid har samtidig inspireret mig til, hvordan jeg kan søge ind på uddannelsen som psykomotorisk terapeut. Tak for det Sigrid.
De bedste hilsner Martin Brobyskov Kjærgaard
6 1

"Jeg synes det var spild af tid at være sammen med mig selv"

Sigrid Lund er en fantastisk behandler og enorm tillidsfuld. Jeg er så glad for at jeg kom forbi dig, da du har rykket mig så langt, som jeg ikke troede var muligt. Lange gåture uden noget i ørerne, nyde roen – ja i det hele taget har du fået mig til at leve i nuet og gribe nuet og mulighederen og lytte til min krop.

Efter at være sygemeldt med stress og startede på arbejde igen, begyndte jeg i et forløb hos Sigrid Lund uden at vide hvad jeg gik ind til.

3

Men det har været et fantastisk forløb, hvor jeg har først og fremmest har lært at lytte til min krop. Det troede jeg, at jeg kunne, men jeg blev meget klogere.

Mit tankemylder som jeg altid har troet, at sådan var det bare, kunne jeg pludselig kontrollere.

Jeg er gået fra altid at skulle have støj omkring mig til, at jeg idag nyder roen og stilheden. Jeg har fået simple værktøjer som jeg kan bruge i hverdagen og så har jeg haft “ud af kroppen” oplevelser, når jeg har fået behandlinger på briksen.

For mig har det været det bedste forløb, der har fået mig på den rette vej. Det bedste ved hele er, at jeg nu lever i nuet, lytter til min krop og reagerer på det.

Så mange TAK Sigrid, du får mine aller bedste anbefalinger.

/Lone, 48 år.

"I tvivl om du skal vælge Sigrid til at hjælpe dig? Jeg kan varmt og roligt anbefale hende."

2
Sigrid har en helt fantastisk evne til at formidle ro på en måde som følger der hvor man lige er. Så er hun også god til at få hjælpe én med at spotte uhensigtmæssige krops og tankevaner som står i vejen for at finde ro i krop og sind.
Jeg glæder mig til næste gang jeg skal i hænderne på Sigrid☺️
De bedste hilsner Pernille Maria Møller Burø
6 1

"30 minutter med psykomotorisk terapi oplever jeg mig afslappet som aldrig før"

Efter 3. behandling på 30 minutter med psykomotorisk terapi oplever jeg mig afslappet som aldrig før, og mit underliv er afspændt som ellers altid og i mange år har været spændt.

Jeg føler mig mødt af Sigrid og er helt tryg i hendes hænder.

Sigrids lydfiler støtter mig i min dagligdag med øvelser og bevidsthed. Særligt at jeg har fået forståelse for at man kan få mange og underlige tanker har været rart.

De bedste hilsner Kirsten, 55 år, Vejleder 

3

"Den kombi burde flere opleve - og jeg kendte det ikke før jeg prøvede psykomotorisk terapi hos Sigrid! "

4Et trygt og omsorgsfuldt behandlingsrum, Sigrid møder én i øjenhøjde og er fagligt virkelig velfunderet; stor respekt. Det mærkes i stolen og på briksen – den kombi burde flere opleve, og kendte jeg ikke før jeg prøvede psykomotorisk terapi hos Sigrid! 

De varmeste anbefalinger herfra – Lise