Kom ud af din stress med en kombination af stresscoaching, terapi og afspænding

Vi arbejder med at afstresse dig og din krop og give dig konkrete redskaber til at blive dig selv igen
Book din indledende konsultation (30 min/ 250 kr) herBook 1 times psykomotorisk terapi i Silkeborg eller online her

Du skal have den helt rigtige hjælp, når du er blevet syg med stress

Er du allerede syg med stress? Eller er du bange for at blive det?

Så er det vigtigt at gøre noget ved din situation nu. Jo før, jo bedre.

For det er faktisk meget simpelt, det der skal til, for at du får det bedre. Men ofte er svaret IKKE at tale meget om, hvordan du har haft det, eller hvad der er sket i barndommen – det der skal til er først og fremmest afstresningsværktøjer og hjælp til at slippe tankemylder/overtænkning og uro og spændinger i kroppen. Derefter kan vi kigge på personlig udvikling.

Hvis du er stresset og overbelastet, så er det vigtigt, at vi får sat med ind afstressning som det allerførste.

For når du er stresset, så er din krop i alarmberedskab. Hjernen og nervesystemet er i kamp/flugt og har ikke “tid” til at sidde stille og tale.

Derfor skal vi først og fremmest sørge for at du får redskaber til at afstress din krop og få ro på tanker og bekymringer .

Dernæste sætter vi ind med at tale mere om hvordan du har det og finder nye strategier så du ikke ender i den samme situation igen.

Et stresscoaching forløb er designet til stressede hjerner. 

Så hvis du allerede er presset eller måske allerede er sygemeldt, vil en kombination af stresscoaching, terapi og afspænding formentlig hjælpe dig. 

Jeg kombinerer stresscoaching med psykomotorisk terapi og afspænding, fordi det giver så meget mening af få kroppen og nervesystemet med når vi taler stress.

Vi skal have balance i dit nervesystem og ro i dit hoved. 

Lad os tage en introsamtale, hvor vi taler mere om hvordan jeg kan hjælpe netop dig?

Efter min forløb med psykomotorisk terapi har jeg fået redskaber til at deale med min stress og min sygemelding. 

Jeg har gået til psykolog og fået talt min situtaion igennem. Men det jeg havde brug for for at komme tilbage var konkrete redskaber som stresscoachingen og den psykomotoriske terapi og behandling har givet mig. 

Jeg har lært at takke min krop for at passe på mig og ikke blive sur over den reagerer med stress eller angst. Nu ved jeg, at jeg kan bruge disse signaler som en markør for at der er noget, der ikke er som det skal være. Noget jeg i mange år har overhørt. Hvilket er grunden til at jeg blev syg med stress. 

Kvinde 54 år

sygemeldt med stress

Psykomotorisk terapi kombineret med stresscoaching i Silkeborg eller via online sessioner

– start i et stresscoachingforløb som typisk varer 2-3 måneder

Et stresscoachingforløb er designet til netop dig der har en stresset hjerne og et overbelastet nervesystem.

1. Det første vi gør, det er at afstresse din krop og dit hoved for stressende tanker og overtænkning.

 

2. Det andet vi gør er, at vi rydder op i dine uhensigtsmæssige vaner og strategier (de vaner som har gjort, at du er havnet, hvor du er nu)

 

3. Det sidste vi sætter ind med, det er at forebygge, at du nogensinde bliver syg med stress igen.

Du skal lære din krop og dine signaler at kende, så du kan stoppe op i tide. For du vil stå i situationer hvor du bliver udfordret. Sådan er livet. Men efter et stresscoaching forløb har du værktøjer og nye vaner, som du kan bruge resten af livet og som vil støtte dig til at leve et liv uden at blive syg med stress.

Praktisk info og typiske spørgsmål om stresscoaching

Hvordan starter du i et stresscoaching forløb?

Vi starter altid med en gratis introsamtale. Jeg skal høre lidt om dig og din situation og sikre mig at stresscoaching er den rette hjælp for dig, eller om vi skal gå en anden vej.

Hvor foregår stresscoaching?

Stresscoaching kan foregå på klinikken i Silkeborg, hvor vi har mulighed for at kombinere stresscoaching med den psykomotoriske kropsterapi.

Men stresscoaching egner sig også rigtig godt som online sessioner. Så sidder du udenbys og mangler hjælp, så lad os endelig starte via online samtaler.

Hvad koster et stresscoachingforløb?

Din investering i et stresscoachingforløb er individuelt men ligger typisk på 5-7 sessioner med psykomotorisk terapi, afspænding og stresscoaching.

Min timepris er 700 ,-

Jeg har gået til psykolog, er det det samme som stresscoaching?

Hvis din psykolog er uddannet stresscoach vil du måske opleve nogle ting, der går igen. Men det særlige ved stresscoaching er, at du ikke skal tænke særlig meget eller tale om hvad du har oplevet f.eks. i din barndom. Det er ikke det vi skal fokusere på som en start. Stresscoaching handler om, at du kommer på benene igen, og at du oplever at der allerede i den første uge sker ændringer og dine fysiske og mentale stresssymptomer bliver mindre.

 

Har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig på telefon 28 11 94 95 eller via mail kontakt@sigridlund.dk

Forstå din krop

Reagerer din krop med angst og stress? Efter 1 session vil du forstå din krop meget bedre og lære at skabe ro og slippe spændinger og uro.

Få konkrete redskaber

Hos mig vil du få konkrete mentale og kropslige værktøjer og øvelser, som du kan bruge efter vores første samtale

Réguler dit nervesystem

Dit nervesystem reagerer automatisk på dine angsttanker og kan have brug for hjælp til at regulere sig igen.

Sluk for dine tanker

Du behøver ikke “gå med” alle dine tanker. Du kan nemlig ikke styre at dine tanker kommer – men du kan lære at håndtere dem

Min oprindelige grund til at henvende mig til Sigrid var, at jeg har fibromyalgi og søvnløshed og ville gerne se, om hun kunne hjælpe med dette.

Jeg fik mere energi efter mine behandlinger samt en roligere nattesøvn.

Kvinde 34 år

konsulent