Kom ud af din stress og overbelastningsreaktion med  stresscoaching og psykmotorisk terapi og behandling

Vi arbejder med at afstresse dig og din krop og give dig konkrete redskaber til at blive dig selv igen. Behandlingen er en kombination af stresscoahing, simple øvelser til at finde ro og den rolige afspændingsbehandling, som hjælper din krop i fuldstændig ro. 

De fleste klienter starter hos mig, fordi de gerne vil arbejde med en behandlingsform, der arbejder med sammenhængen mellem krop og sind.

 I den psykomotoriske terapi, får vi kroppen med både med øvelser men også via den afspændende kropsterapi. Vi kobler krop, tanker, følelser og adfærd gennem samtale, kropsbehandling og mentale og kropslige øvelser.

Behandlingen er altid centreret om dig og dine ønsker. Hos mig får du en unik kombination af:

  • Samtale og stresscoaching
  • Kropslige og mentale øvelser
  • Afspændende behandling

Når jeg arbejder med at mindske og forebygge fremtidig stress foregår det i et forløb på klinikken eller online.

 

Stress

Du skal have den helt rigtige hjælp, når du er blevet syg af stress

Er du allerede syg pga stress? Eller er du bange for at blive det?

Så er det vigtigt at gøre noget ved din situation nu. Jo før, jo bedre.

For det er faktisk meget simpelt, det der skal til, for at du får det bedre. Men ofte er svaret IKKE at tale meget om, hvordan du har haft det, eller hvad der er sket i barndommen – det der skal til er først og fremmest afstresningsværktøjer og hjælp til at slippe tankemylder/overtænkning og uro og spændinger i kroppen. Derefter kan vi kigge på personlig udvikling.

Hvis du er stresset og overbelastet, så er det vigtigt, at vi får sat med ind afstressning som det allerførste.

For når du er stresset, så er din krop i alarmberedskab. Hjernen og nervesystemet er i kamp/flugt og har ikke “tid” til at sidde stille og tale.

Derfor skal vi først og fremmest sørge for at du får redskaber til at afstress din krop og få ro på tanker og bekymringer .

Dernæste sætter vi ind med at tale mere om hvordan du har det og finder nye strategier så du ikke ender i den samme situation igen.

Et stresscbehandlingsforløb er designet til stressede hjerner. 

Så hvis du allerede er presset eller måske allerede er sygemeldt, vil en kombination af stresscoaching, psykomotorisk terapi og behandling ofte hjælpe dig til mere ro og overskud. 

Jeg kombinerer stresscoaching med psykomotorisk terapi og behandling, fordi det giver så meget mening af få kroppen og nervesystemet med, når vi taler stress.

Vi skal have balance i dit nervesystem og ro i dit hoved. 

Lad os tage en introsamtale, hvor vi taler mere om, hvordan jeg kan hjælpe netop dig

Stress

Mød Marina som aldrig havde prøvet psykomotorisk terapi før.

Lyt til et uddrag af Mettes fortælling med stressbehandling og psykomotorisk terapi

Så hvem er jeg? Vi kan alle tabe os selv på vejen. Og det vil jeg sige til mine veninder at psykomotorisk terapi har givet mig redskaberne til at passe på mig selv. 

Når får jeg faktisk gået den tur og det er ikke en pligt mere. 

Jeg får også ordnet vasketøj. en gang imellem er det en pligt og andre gange er det fordi jeg har overskud og lyst til at få det ordnet. 

Den ro og overskud jeg har fået betyder helt vildt meget i mit samvær med mine børn. For dem er der pludselig også overskud til.”

Hvem er jeg? Vi kan alle tabe os selv på vejen.

Stressklienter fortæller

Efter min forløb med psykomotorisk terapi har jeg fået redskaber til at deale med min stress og min sygemelding. 

Jeg har gået til psykolog og fået talt min situtaion igennem. Men det jeg havde brug for for at komme tilbage var konkrete redskaber som stresscoachingen og den psykomotoriske terapi og behandling har givet mig. 

Jeg har lært at takke min krop for at passe på mig og ikke blive sur over den reagerer med stress eller angst. Nu ved jeg, at jeg kan bruge disse signaler som en markør for at der er noget, der ikke er som det skal være. Noget jeg i mange år har overhørt. Hvilket er grunden til at jeg blev syg med stress. 

Kvinde 54 år

sygemeldt med stress

Forstå din krop

Reagerer din krop med angst og stress? Efter 1 session vil du forstå din krop meget bedre og lære at skabe ro og slippe spændinger og uro.

Få konkrete redskaber

Hos mig vil du få konkrete mentale og kropslige værktøjer og øvelser, som du kan bruge efter vores første samtale

Réguler dit nervesystem

Dit nervesystem reagerer automatisk på dine angsttanker og kan have brug for hjælp til at regulere sig igen.

Sluk for dine tanker

Du behøver ikke “gå med” alle dine tanker. Du kan nemlig ikke styre at dine tanker kommer – men du kan lære at håndtere dem

Min oprindelige grund til at henvende mig til Sigrid var, at jeg har fibromyalgi og søvnløshed og ville gerne se, om hun kunne hjælpe med dette.

Jeg fik mere energi efter mine behandlinger samt en roligere nattesøvn.

Kvinde 34 år

konsulent