Lives og interviews

Live m. Sanna Svenson (lyd)

med Sigrid Lund | Bevidst by Lund går live

I dette afsnit taler jeg med Sanna om hvordan hun netop har landet et job som psykomotorisk terapeut – selvom de faktisk søgte en ergoterapeut. Derudover får du tips og tricks til din jobansøgning. 

Live m. Vivian Lund Hansen (lyd)

med Sigrid Lund | Bevidst by Lund går live

I denne live taler jeg med psykoterapeut, stresscoach og naturterapeut Vivian Lund Hansen om at være mennesker i en krisetid. Vi taler om tanker og om hvordan vi er designet til at reagere når vi bliver presset, som vi gjorde under corona lockdown.  

Live m. Henriette Nikolaisen (lyd)

med Sigrid Lund | Bevidst by Lund går live

Henriette og jeg vil tale lidt om et emne, som vi kalder “find hjem til dig selv”. Vi tænker alle kan bruge at “finde hjem til sig selv” i disse tider og desuden kommer vi ind på begrebet grounding. Her får du konkrete tips og tricks til hvordan du finder grounding og hvordan du mærker din krop. 

Live m. Clara Andersen (lyd)

med Sigrid Lund | Bevidst by Lund går live

Clara og jeg vil tale om, hvordan det er at være psykomotorikstuderende i hhv Hillerød og Randers, og hvordan vi begge har oplevet studiet og jobmulighederne efter. Clara er færdiguddannet fra VIA i Randers i januar 2020, så hun har fingeren max på pulsen, og jeg prøver at grave stumper frem fra min tid i Hillerød.

Live med Christina Bendix

Den 27 marts 2020 var jeg med i Christina Bendix brevkasse. Christina Bendix er specialiseret behandler af spiseforstyrrelser herunder også følelsesmæssig spisning, overspisning & yoyovægt.. Christina arbejder som klinisk diætist og integreret psykoterapeut.

Du kan læse mere om Christina her: www.christinabendix.dk

Live med Vivian Lund Hansen

Den 3 april 2020 gik jeg live på Instagram med min kollega og samarbejdspartner Vivian Lund Hansen. Vivan er psykoterapeut, stresscoach og naturterapeut og har klinik i Holbæk. I liven kommer vi ind på tanker, og hvordan vi kan håndtere dem i krisesituationer. 

Du kan læse mere om Vivian her: www.vivianlundhansen.dk