Lydfiler

Jeg har lavet lidt lydfiler til dig, der har brug for at komme ned i kroppen og slippe dit tankemylder, bekymringer mm.

Der er både meditationer, kropsscanninger og lydfiler, hvor jeg taler mere direkte til dig, som hvis vi sad overfor hinanden.

Jeg håber, du får glæde af dem.

De bedste hilsner Sigrid

2 1

Sådan kan du ændre din lave energi (lydfil)

6 min. lydfil hvor jeg taler lidt mere direkte til dig og dine tanker. Tempoet er lidt højere end du måske er vant til fra andre meditationer, men det er helt med vilje. Det kan være rart med et hurtigere tempo, når tankerne flyver derudaf og det er svært at holde fokus.

2 1

Giv dig selv en pause med kropsscanning (lydfil)

10-13 min. afspændingslydfil hvor jeg vil hjælpe til dig at slappe af og komme i kontakt med din krop. Du kan vælge bare at tage 10 min eller blive liggende i et par min længere, hvor der til sidst er noget rart instrumental musik. Alle kan være med og du kan lytte siddende eller liggende.

2 1

Slip dit tankemylder (lydfil)

9 min. lydfil hvor jeg støtter dig i at slippe dit tankemylder for en stund. Du skal ikke gøre noget bestemt andet end at vælge, at nu bruger du de næste 9 min. på at lytte til denne lydfil og give dig selv en kort pause. 

Bagefter kan du fortsætte med din dag. 

2 1

Alle tre lydfiler (lydfil)

Få de tre lydfiler samlet her:

  • Sådan ændrer du din lave energi
  • Giv dig selv en pause med kropsscanning
  • Slip dit tankemylder

God fornøjelse