Online session hos Sigrid Lund

1 : 1 online sessioner

Brug online sessioner hvis du oplever stress, søvnproblemer, overtænkning og tankemylder, stressreaktioner fra kroppen som sitren, uro, hovedpine mm.

Du kan booke 1 : 1 online sessioner eller et forløb på 4 – 6 sessioner – start gerne med en gratis introsamtale, så du får en fornemmelse af mig som din kommende sparringspartner.

Book din online session eller introsamtale her

Sitren, uro, hovedpine, dårlig søvn mm. er normale (men ubehagelige) symptomer ofte pga. overtænkning, tankemylder og en overbelastet krop og nervesystem

Oplever du symptomer og signaler fra kroppen som uro, sitren, spændinger, hjertebanken, spjæt, hovedpine, gelé i ben, svimmelhed mm. er det ofte et tegn på at din krop og nervesystemt er overbelastet eller stresset. Det vi ved fra nyeste forskning er at vores tankerne har en stor påvirkning på kroppen, og faktisk kan sætte stressreaktioner igang.

Derfor arbejder jeg både fysisk på klinikken men også online ud fra et kropsorienteret perspektiv, men hvor du også får redskaber og strategier til at håndtere og slippe tankemylder, grublerier og overtænkning.

Hvis symptomerne fra kroppen forsvinder af sig selv, er det helt normalt – hvis symptomerne fortsætter, skal du handle på det.

Hvis du kender årsagen til symptomerne og de forsvinder af sig selv i løbet af et par dage, er det meget normalt. Stressreaktioner er ikke dårlige eller farlige i små doser. Læs mere om stress her

Oplever du dog at symptomer bliver ved og de forværres over flere uger og måneder, så er det på tide at reagere. For det er ikke meningen, at du skal gå og mærke denne aktivitet i kroppen i lang tid.

Hvad kan du forvente at få ud af et online forløb?

Efter et forløb på 4-6 sessioner oplever de fleste at:

  • deres stressreaktioner som uro, sitren, hovedpine, spændinger formindskes eller forsvinder helt, fordi de får simple redskaber til at afstresse krop og tanker.

 

  • de bliver mere nærværende med deres partner, børn og familie og deres humørsvingninger stilner af.

 

  • de slipper overtænkning og grublerier, som bl.a. gør dem i stand til at være tilstede i nuet, sove bedre og være rolig og opmærksom i sociale sammenhænge

 

  • de bliver bedre til at tale med deres partner og håndtere konflikter derhjemme for nu kender de deres triggerpunkter og ved, hvad det sætter i gang i deres krop, følelser, tanker og adfærd – og de har fået simple reskaber til at håndtere overtænkning og store følelser.

Lyder det som noget du ønsker at blive bedre til, så sidder jeg klar til at hjælpe og tale med dig både online, på walk & talks og på klinikken (når jeg åbner igen pga restriktioner).

Book din online session eller introsamtale her

Sigrid Lund lyt til afstressende lydfiler og meditationer