Online psykomotorisk terapi hjælper dig med at slippe tankemylder og forstå din krop

Jeg giver dig simple og konkrete redskaber til at finde ro og afspænding i en stresset krop

Lær at slippe tankemylder, bekymring og uro i kroppen 

Psykomotorisk terapi og behandling er en statsgodkendt behandlingstibud til dig der oplever stress, angst, traumer eller lider af kroniske smerter.

I online psykomotorisk terapi kombinerer vi:

  • samtaleterapi og coaching
  • mentale og fysiske øvelser og værktøjer

Brug online sessioner hvis du oplever stress, søvnproblemer, overtænkning og tankemylder, stressreaktioner fra kroppen som sitren, uro, hovedpine mm.

Start gerne med en gratis introsamtale, så du får en fornemmelse af mig som din kommende sparringspartner.

Jeg tilbyder altid en gratis introsamtale – book her

Jeg kom til Sigrid med spændingshovedpine, som jeg i perioder lider en del af og har gjort det hele mit liv. Hovedpinen går rigtig meget ud over min hverdag, både fysisk, psykisk og socialt og jeg har svært ved at komme smerter og spændinger til livs når først de er der.

Der er rigtig mange ting, der er gået op for mig under forløbet med Sigrid. Jeg føler, at jeg har lært mig selv bedre at kende. Jeg har både fået mentale og fysiske redskaber, som jeg kan bruge når jeg mærker spændinger eller hovedpine begynder, og jeg har lært at tænke anderledes om mig selv og mine smerter.

Kvinde 22 år

studerende

Online psykomotorisk terapi hjælper dig med at hjælpe dig selv med simple kropslige og mentale værktøjer

 

Genkender du symptomer som sitren, uro, hovedpine, dårlig søvn, svimmelhed mm.?

Ovenstående symptomer er normale (men ubehagelige) symptomer, som ofte kommer  pga. overtænkning, tankemylder. en overbelastet krop og et overaktivt nervesystem

Oplever du symptomer og signaler fra kroppen som uro, sitren, spændinger, hjertebanken, spjæt, hovedpine, gelé i ben, svimmelhed mm. er det ofte et tegn på at din krop og nervesystemt er overbelastet eller stresset. Det vi ved fra nyeste forskning er at vores tankerne har en stor påvirkning på kroppen, og faktisk kan sætte stressreaktioner igang.

Derfor arbejder jeg både fysisk på klinikken men også online ud fra et kropsorienteret perspektiv, men hvor du også får redskaber og strategier til at håndtere og slippe tankemylder, grublerier og overtænkning.

Hvis symptomerne fra kroppen forsvinder af sig selv, er det helt normalt – hvis symptomerne fortsætter, skal du handle på det.

Hvis du kender årsagen til symptomerne og de forsvinder af sig selv i løbet af et par dage, er det meget normalt. Stressreaktioner er ikke dårlige eller farlige i små doser. Læs mere om stress her

Oplever du dog at symptomer bliver ved og de forværres over flere uger og måneder, så er det på tide at reagere. For det er ikke meningen, at du skal gå og mærke denne aktivitet i kroppen i lang tid.

Er du træt af kun at tale om din barndom?

De fleste ønsker konkrete redskaber her og nu til at håndterere svære tanker, stress, bekymringer og en urolig krop

Lad mig slå fast. Det kan være vigtigt at få talt om svære følelser og oplevelser, og det kan være rigtig rart og givende at få talt og vendt specifikke episoder fra barndommen igennem.

Men hvis du sidder med en stresset eller angstfyldt krop, er det første, vi skal have styr på, at du føler dig tryg i din krop, og du føler du har kontrol over din krop.

Derfor træner og opbygger vi gennem psykomotorisk terapi færdigheder og ressourcer, så du kan håndtere at tale om det, der er svært UDEN at føle at kroppen regaerer voldsomt og styrer dig.

Det er vigtigt, at du opdager, at det er dig der har kontrollen og du oplever, at du kan tackle, når kroppen reagerer med stresss- og angstsymptomer. For kroppen reagerer ofte, når vi taler om svære ting f.eks. angst, stress, traumatiske oplevelser mm.

Stress

Forstå din krop

Din krop reagerer måske med angst og stress. Efter 1 session vil du forstå din krop meget bedre og lære at skabe ro og slippe spændinger og uro.

Få konkrete redskaber

Hos mig vil du få konkrete mentale og kropslige værktøjer og øvelser, som du kan bruge efter vores første samtale

Réguler dit nervesystem

Dit nervesystem reagerer automatisk på dine angsttanker og kan have brug for hjælp til at regulere sig igen.

Sluk for dine tanker

Du behøver ikke “gå med” alle dine tanker. Du kan nemlig ikke styre at dine tanker kommer – men du kan lære at håndtere dem

Efter min forløb med psykomotorisk terapi er jeg blevet mere opmærksom på at min krop har brug for hvile, ro og søvn for at kunne holde til den hverdag jeg har.

Jeg er begyndt at spørge mig selv: Kan jeg gøre noget ved det? Hvis nej, så kom videre og glem det. At sige “Pyt”.

Jeg er blevet opmærksom på at mærke min krop og forstå, hvad det er den har brug for og at arbejde MED min krop i stedet for IMOD den.

Kvinde 22 år

studerende