Kopi af Peach Welcome Email Header 600 × 500px Google Classroom headere 1

Lyt til forskellige podcasts hvor jeg medvirker og taler om psykomotorisk terapi og ro i nervesystemet

Jeg er så heldig. at flere fagpersoner har spurgt mig, om jeg vil medvirke i deres podcast.

Du finder de forskellige podcastafsnit herunder, hvor jeg fortæller om psykomotorisk terapi, kropsbevidsthed, hvordan du får ro på nervesystemet og meget mere.

Jeg er sikker på min podcastværter vil sætte pris på, at du giver dem nogle stjerner med på vejen i din podcast app – og ligeledes vil jeg ALTID gerne høre, hvad dine refleksioner er, når du lytter med.

Skriv endelig dine tanker til mig på mail kontakt@sigridlund.dk eller messenger Sigrid Lund Nielsen

3

Når kroppen taler. Maiken har besøg af psykomotorisk terapeut Sigrid Lund til en spændende snak om krop og sind. Din krop taler til dig hver dag, det handler om at forstå dens krop og imødekomme den.

I dagens episode kommer vi ind på konkrete ting du selv kan gøre for at få ro på krop og sind samt forstå hvordan det hænger unægteligt sammen. 

Du kan finde Sigrid Lund på instagram: her

Vil du vide mere om Maiken?

Du kan fange Maiken:
På instagram hvor hun dagligt deler viden samt hendes hverdagmaikenharboe.dk

På hjemmesiden kan du læse om hende, og hvordan du kan arbejde 1:1 eller i gruppeforløb med hende:
www.maikenharboe.dk 

På hjemmesiden kan du også finde hendes Human Design plakater, 1:1 Human Design læsninger, læse hendes blog samt tilmelde dig hendes nyhedsbrev. Bliv en del af den gratis Autentisk Power Facebook gruppe lige her:
facebookgruppe

Hvis du kunne lide podcasten, kan du abonner på podcasten, så du aldrig går glip af en episode. Du kan også dele den med dine nærmeste eller dele den på de sociale medier, så vi kan få budskabet ud til endnu flere. Det ville betyde meget for mig personligt. På forhånd tak du skønne menneske.Jeg er så heldig at flere fagpersoner har spurgt mig om jeg vil medvirke i deres podcast.

Skaermbillede 2022 09 24 kl. 11.46.29
Autentisk power podcast Maiken og Sigrid
Skaermbillede 2022 09 24 kl. 11.46.21
4

Spørgsmålet “Hvad er psykomotorik” undersøger jeg sammen med læge og forsker Jonathan Bjerre-Bastos i podcasten “Bevægelse og co”.

 

Er du nysgerrig på “hvad er psykomotorik?” og “hvad det vil sige at være psykomotorisk terapeut?” Så lyt med i podcasten Bevægelse og co – en podcast om bevægelse og fysisk sundhed i alle afskygninger.

Lyt med her – eller i spotify og i din foretrukne podcast app

Jeg forsøger at være så konkret som muligt i min udmelding om “hvordan arbejder en psykomotorisk terapeut?”, “hvilke metoder og tilgange bruger jeg som psykomotorisk terapeut” og “hvordan er forskellen på en psykomotorisk terapeut og en fysioterapeut, psykolog eller alternativ behandler”.

podcast med psykomotorik

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ 

“Mit forløb hos Sigrid har givet mig færre tanker og bekymringer, mindre angst, en større frihedsfølelse, mere glæde og et langt større overskud i min hverdag”

Frederikke 25 år

Jeg blev psykomotorisk terapeut, fordi jeg tror på, at krop og sind hænger sammen.

Jeg brænder for især at hjælpe kvinder ud af deres tankemylder og bekymringer og ned i deres krop, hvor de skal stole på, dét de mærker og begynde at handle derefter.  

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ 

“Jeg mærkede min krop på en måde, jeg ikke har oplevet i andre behandlingsformer før” 

Anna 24 år