Med 30 - 60 min. psykomotorisk kropsterapi fokuserer vi på velvære, afspænding, muskelafslapning og ro i kroppen

Fokus er på afspænding af væv og muskulatur, ro i hovedet, færre bekymringer og mindre uro og ubehag i kroppen.

1 : 1 psykomotorisk kropsterapi er til dig der ønsker mere ro i kroppen og mindre ubehag og smerter

Psykomotorisk kropsterapi anbefales ved hovedpine, spændinger og uro i kroppen. Behandlingen snbefales som velværebehandling eller som supplement hvis du er i et samtaleforløb med psykolog/terapeut.

I psykomotorisk kropsterapi er afspændingsbehandlingen i fokus, og der vil ikke være så meget snak eller fokus på forebyggende øvelser/værktøjer. Vælg istedet psykomotorisk forløb hvis du ønsker hjælp/støtte til større problematikker som stress/angst/kroniske smerter mm. 

Psykomotorisk kropsterapi kan med fordel bruges af dig der er interesseret i at blive psykomotorisk terapeut og har brug for research inden din kvote 2 ansøgning til Psykomotorikuddannelsen. 

Book psykomotorisk kropsterapi i både Silkeborg og København 

Ønsker du tid i København?  Så sms/ring på 28 11 94 95 eller send en mail på kontakt@sigridlund.dk

Jeg kom til Sigrid med spændingshovedpine, som jeg i perioder lider en del af og har gjort det hele mit liv. Hovedpinen går rigtig meget ud over min hverdag, både fysisk, psykisk og socialt og jeg har svært ved at komme smerter og spændinger til livs når først de er der.

Der er rigtig mange ting, der er gået op for mig under forløbet med Sigrid. Jeg føler, at jeg har lært mig selv bedre at kende. Jeg har både fået mentale og fysiske redskaber, som jeg kan bruge når jeg mærker spændinger eller hovedpine begynder, og jeg har lært at tænke anderledes om mig selv og mine smerter.

Kvinde 22 år

studerende

 

Pris og tid

 

1:1 psykomotorisk kropsterapi

Psykomotorisk kropsterapi anbefales ved hovedpine, spændinger og uro i kroppen. Anbefales som velværebehandling eller hvis du er i samtaleforløb med psykolog/terapeut. Her er behandlingen i fokus, og der vil ikke være så meget snak.

Pris og tid

30 min. psykomotorisk kropsterapi (350 kr.)

60 min. psykomotorisk kropsterapi (650 kr.)

Klippekort på 4 x 60 min psykomotorisk kropsterapi (2.400 kr)

Book din tid nederst på siden eller via knappen “Book tid”

Prøv 1 til 1 kropsterapi i Silkeborg

Efter min forløb med psykomotorisk terapi er jeg blevet mere opmærksom på at min krop har brug for hvile, ro og søvn for at kunne holde til den hverdag jeg har.

Jeg er begyndt at spørge mig selv: Kan jeg gøre noget ved det? Hvis nej, så kom videre og glem det. At sige “Pyt”.

Jeg er blevet opmærksom på at mærke min krop og forstå, hvad det er den har brug for og at arbejde MED min krop i stedet for IMOD den.

Kvinde 22 år

studerende