Få ro og velvære i kroppen 

Nogle perioder er mere pressede end andre og her kan du bruge den psykomotoriske afspændingsbehandling. Behandlingen kan hjælpe dig med at koble af og bl.a. give dig en oplevelse af:

  • afspændthed i muskler og bindevæv
  • mindre uro i krop og tanker
  • at nervesystemet falder til ro

Du kan sagtens booke en psykomotorisk behandling med fokus på at skabe ro og velvære i kroppen. Du behøver ikke have en problematik som stress eller angst. 

Den psykomotoriske afspændingsbehandling kan være et super alternativ til massage eller anden form for kropsterapi. Men jeg vil vove at påstå , at du får lidt mere bevidsthed med fra den psykomotoriske behandling. Bevidstheden støtter dig i at mærke efter, hvad du har brug for efter behandlingen.

Andre fortæller af de oplever:

  • en følelse af at være kommet i kontakt med din krop
  • at være tung og let på samme tid
  • af slippe spændinger i kroppen af sig selv
  • at blive taget sig af på en tryg og behagelig måde
  • ikke at skulle yde eller præstere noget
  • at blive bevidst om sansninger i kroppen, som ikke var der før
  • at behandlingen ikke behøver at gøre ondt eller være hård før det har en effekt – tværtimod

Er du nysgerrig på hvordan en behandling foregår, kan du se med i videoen.

 

Det siger de, som har prøvet en behandling 

Jeg har, som højgravid og med kun 3 dage til termin, fået en meget behagelig afspændingsbehandling hos Sigrid. Jeg har løbende gennem min graviditet fået gravidmassage, men har flere gange følt at der manglede noget. Gennem Sigrids behandling havde jeg ikke denne følelse! Hun skitserede fra start rammerne op og det gav mig ro, at vide hvad der skulle ske. Hun fik samtidig hele min krop til at slappe af, på en blid og behagelig måde, og både mine ømme fødder og min trætte lænd fik en kærlig berøring. Med kun få dage til termin har jeg den sidste tid været lidt på vagt hele tiden, men jeg gik ud fra behandlingen med en fornemmelse af ro i både krop og hoved. Gennem graviditeten og til fx fødselsforberedelse har fokus i høj grad handlet om afspænding og kropsbevidsthed, hvorfor det for mig giver rigtig god mening med en psykomotorisk behandling. Jeg kan på det varmeste anbefale Sigrid!

Sanne, 31 år

Som klient hos Sigrid, har jeg altid følt mig i meget trygge og kompetente hænder. Sigrid formår at skabe et trygt og rart rum at være i, som gør at man bare kan give sig hen og slappe af. Jeg kan på det varmeste anbefale Sigrid!”

Anni, 50 år

“Nærværende og professionel behandling. Kan varmt anbefales!”

Sheila, 40 år

“Fantastisk behageligt. Jeg havde den største ro bagefter. Næsten bedre end massage. Kan stærkt anbefale Sigrids behandling. Tusind tak.”

Juline, 50 år

Vil du vide mere?

Du kan altid booke en gratis forsamtale for at høre med om behandlingen, og hvordan jeg kan hjælpe dig. 

kontakt sigrid lund