Jeg samarbejder med virksomheder som bl.a. Falck og LEGO og andre dygtige terapeuter

Jeg samarbejder med flere virksomheder som f.eks. Falck og LEGO i mit virke som psykomotorisk terapeut, og jeg prioriterer at bruge mit professionelle netværk til at dygtiggøre mig, supervisere og holde mig ajour med nyeste forskning. 

7

Samarbejds- og virksomhedsaftaler

Som psykomotorik terapeut laver jeg behandlingsaftaler med virksomheder.

Vil du vide mere kan du kontakte mig på 28 11 94 95 eller kontakt@sigridlund.dk

Falck og Sigrid Lund

Jeg har en samarbejdsaftale med Falck Danmark, hvor jeg er ansat i deres tværfaglige klinik i LEGO.

Ønsker din virksomhed min hjælp som psykomotorisk terapeut, så kontakt mig her

Lego logo

Igennem Falck Health Care arbejder jeg som psykomotorisk terapeut i LEGO, Billund. Her støtter og guider jeg medarbejdere med at forebygge og behandle bl.a. stress, smerter og dårlig trivsel gennem psykomotorisk terapi og behandling i samarbejde med kompetente fysioterapeuter og kiropraktorer.

Sparringspartnere

 

Som professionel og statsgodkendt psykomotorisk terapeut, gør jeg meget ud af at holde mig ajour med nyeste viden indenfor bl.a. stress, angst og smerte. Derfor har jeg også et netværk af andre anerkendte professionelle terapeuter og behandlere jeg sparrer og henviser til over hele landet. 

Vivian Lund Hansen

Vivian Lund Hansen

Psykoterapeut, stresscoach og naturterapeut

PMTK

PMTK

Psykomotoriske Terapeuter København

www.pmtk.dk

København

DAP - Danske Psykomotorisk Terapeuter

DAP - Danske Psykomotorisk Terapeuter

Psykomotoriske terapeuters fagforening

www.dap.dk

København

Cathrine Koefoed

Cathrine Koefoed

Psykomotoriske terapeut

Maria Rasmussen

Maria Rasmussen

Psykomotorisk terapeut

Svendborg

www.kropsmulig.dk

Randi

Randi

Psykomotorisk terapeut

Siff Skovenborg

Siff Skovenborg

Psykomotoriske Terapeut

www.kropsliv.dk

4941 Bandholm

Jacob Kongshaug

Jacob Kongshaug

Psykomotorisk terapeut

Heidi Holmkvist

Heidi Holmkvist

Gotvedterapeut og massør