Kan jeg vælge online psykomotorisk terapi eller er det bedre at komme på klinikken i Silkeborg?

Får jeg det samme ud af en online session?

Hos mig er det både muligt at møde op på klinikken i Silkeborg og få psykomotorisk terapi og behandling, men jeg tilbyder også terapi/coaching online.

Det siger sig selv, at jeg ikke kan give den psykomotoriske behandling online, men stort set alt andet kan vi klare online eller over telefonen.

Det bliver aldrig den samme oplevelse, som at sidde overfor hinanden, men det betyder ikke, at en online session ikke fungerer lige så godt. Tværtimod, vil jeg mene, at i nogle tilfælde fungerer online bedre.

Så ja, jeg vil mene, at du får et lige så godt og effektivt resultat online, som hvis du møder op i klinikken. Men det bliver selvfølgelig ikke det samme.

Somme tider fungerer online bedre end at møde op i klinik

I særlige tilfælde som med klienter med påtrængende angst, stress eller depression kan det faktisk være enormt lettende ikke at skulle møde personligt op eller skulle ud at køre med bil eller offentlig transport for at komme i terapi. Vi kan jo altid starte online og derefter fortsætte i klinikken, når angsten begynder at slippe.

Derudover kan en online session hos mig, jo sagtens sammensættes med en psykomotorisk behandling eller massage hos en anden behandler, hvis nu du fx bor i Jylland, på Fyn eller udlandet.

Jeg har kontakter til de fleste psykomotoriske terapeuter i landet, så det kan jeg sagtens hjælpe dig med.

Jeg håber, at du blev lidt mere tryg ved at skulle booke en online eller telefonisk session. Husk du altid har mulighed for at booke en gratis introsamtale for at høre nærmere.

De bedste hilsner Sigrid

Sigrid Lund