Slip din angst med psykomotorisk terapi

psykomotorisk terapi

De fleste mennesker vil opleve angst på et eller andet tidspunkt

Med psykomotorisk terapi og værktøjer fra den metakognitive terapi, mindfulness mm. sørger vi for, at du allerede ved 1 session får brugbar viden og redskaber til at:

  • Slippe din angst
  • Få kontrollen over dine tanker
  • Regulere dit nervesystem
  • Sluk tankemylderet

Hvorfor starte i psykomotorisk terapi, når du har angst?

“Vi arbejder med din krop og dine tanker og vi sørger for, at du får kontrollen tilbage, så angsten ikke styrer dit liv”

Angst er voldsomt ubehageligt. Somme tider kan det føles som om at kroppen er ved at eksplodere. Tankerne flyver i øst og vest og hjertet sidder op i halsen. Et angstanfald kan føles som om at du er ved at dø. Men det er vigtigt at du ved, at det gør du ikke. Der er aldrig nogen som er død af et angstanfald – men derfor kan det sagtens føles sådan. 

Få kontrollen tilbage over din krop 

Hos mig arbejder vi med at få kontrollen tilbage over din angst og ikke mindst dit tankemylder og din overtænkning. 

Du vil opleve at få kontrollen tilbage og på sigt kunne slukke for tankemylderet. 

Du vil få værktøjer som du allerede kan bruge samme dag vi mødes, og jeg lover dig det virker. Og det ikke behøver at være hårdt og tage lang tid.

Er du åben for at få det bedre og slippe angsten?

Det eneste det kræver er at du er åben for at se tankerne og kroppen i et nyt lys. Og så er du nysgerrig på at gøre noget anderledes end du måske er vant til. Jeg sidder klar til at hjælpe dig med at slippe din angst. 

Det kan vi gøre både på klinikken – hvor det også er muligt at arbejde med behandlingsdelen og kropsterapi, men vi kan komme lige så langt online. 

Det er vigtigt at du ved allerede efter denne video at tanker bare er tanker. Du er ikke dine tanker.

Du har dine tanker og det betyder at du har kontrollen. Jeg vil glæde mig til at tale med dig og hvis du er mere nysgerrig så lad os tage en forsamtale, hvor vi kan tale lidt nærmere om hvordan jeg kan hjælpe dig. 

En simpel øvelse til at få ro på dit nervesystem

Det siger klienterne 

Jeg kontaktede Sigrid, da jeg i perioder lider af angst. Til trods for, at jeg i mange år har arbejdet med min angst gennem samtaleterapi, oplevede jeg allerede efter få behandlinger hos Sigrid, at jeg helt grundlæggende har fået en anden følelse i min krop. Sigrid har givet mig afspændingsbehandling, viden, værktøjer og konkrete øvelser, der altsammen har hjulpet mig til en mere hensigtsmæssig strategi, som jeg kan bruge, når jeg oplever “uønskede tanker”. Sigrid er enormt engageret, nærværende og omsorgsfuld i sin behandling og hun formår at skabe et rum, hvor man kan føle sig tryg. Jeg kan kun give mine allervarmeste anbefalinger til Sigrid. “

Frida, 22 år

“Fantastisk behageligt. Jeg havde den største ro bagefter. Næsten bedre end massage. Kan stærkt anbefale Sigrids behandling. Tusind tak.”

Juline, 50 år