psykomotorisk terapi

Slip din angst 

De fleste mennesker vil opleve angst på et tidspunkt

Med psykomotorisk terapi og værktøjer fra den metakognitive terapi, mindfulness mm. sørger vi for, at du allerede ved 1 session får brugbar viden og redskaber til at:

Slippe din angst 

Få kontrollen over dine tanker

Regulere dit nervesystem

Sluk tankemylderet

Få kontrollen over din angst

Når angsten bimler og bamler derud af, kan det mærkes i både krop og sind. Det kan give voldsomme og meget ubehagelige sansninger som hjertebanken, åndedrætsbesvær, svimmelhed osv. Men bare rolig. Der er ALDRIG nogen som er død af et angstanfald – selvom det kan føles sådan. Det er “bare” dine tanker som kører i turbo og fortæller din krop og nervesystem, at der er fare på færde. 

Du kan lære at hoppe af denne rutsjebane af tanker og sansninger med meget simple værktøjer – og det kan vi gøre allerede idag både på klinikken eller over et online forløb. 

Jeg lover dig, at du kan lære at slippe din meget af din angst, hvis du er nysgerrig og åben på at give det et forsøg. 

Slip din angst

Det er muligt at slippe din angst, og det behøver ikke tage lang tid eller være super hårdt.

Få kontrol over tanker

Du har mellem 30.000 og 60.000 tanker i løbet af et døgn – det er ikke alle, der er lige vigtige. Men det kan føles sådan.

Regulér dit nervesystem

Dit nervesystem reagerer automatisk på dine angsttanker, men det regulerer sig også igen.

Sluk tankemylderet

Du behøver ikke gå med dine tanker. Du har tanker – du er ikke dine tanker.

Hvorfor starte i psykomotorisk terapi, når du har angst?

“Vi arbejder med din krop og dine tanker og vi sørger for, at du får kontrollen tilbage, så angsten ikke styrer dit liv”

Angst er voldsomt ubehageligt. Somme tider kan det føles som om at kroppen er ved at eksplodere. Tankerne flyver i øst og vest og hjertet sidder op i halsen. Et angstanfald kan føles som om at du er ved at dø. Men det er vigtigt at du ved, at det gør du ikke. Der er aldrig nogen som er død af et angstanfald – men derfor kan det sagtens føles sådan. 

Hos mig arbejder vi med at få kontrollen tilbage over din angst og ikke mindst dit tankemylder og din overtænkning. 

Du vil opleve at få kontrollen tilbage og på sigt kunne slukke for tankemylderet. 

Du vil få værktøjer som du allerede kan bruge samme dag vi mødes, og jeg lover dig det virker. Og det ikke behøver at være hårdt og tage lang tid.

Det eneste det kræver er at du er åben for at se tankerne og kroppen i et nyt lys. Og så er du nysgerrig på at gøre noget anderledes end du måske er vant til. Jeg sidder klar til at hjælpe dig med at slippe din angst. 

Det kan vi gøre både på klinikken – hvor det også er muligt at arbejde med behandlingsdelen og kropsterapi, men vi kan komme lige så langt online. 

Det er vigtigt at du ved allerede efter denne video at tanker bare er tanker. Du er ikke dine tanker.

Du har dine tanker og det betyder at du har kontrollen. Jeg vil glæde mig til at tale med dig og hvis du er mere nysgerrig så lad os tage en forsamtale, hvor vi kan tale lidt nærmere om hvordan jeg kan hjælpe dig. 

Det siger klienterne 

Jeg kontaktede Sigrid, da jeg i perioder lider af angst. Til trods for, at jeg i mange år har arbejdet med min angst gennem samtaleterapi, oplevede jeg allerede efter få behandlinger hos Sigrid, at jeg helt grundlæggende har fået en anden følelse i min krop. Sigrid har givet mig afspændingsbehandling, viden, værktøjer og konkrete øvelser, der altsammen har hjulpet mig til en mere hensigtsmæssig strategi, som jeg kan bruge, når jeg oplever “uønskede tanker”. Sigrid er enormt engageret, nærværende og omsorgsfuld i sin behandling og hun formår at skabe et rum, hvor man kan føle sig tryg. Jeg kan kun give mine allervarmeste anbefalinger til Sigrid. “

Frida, 22 år

“Fantastisk behageligt. Jeg havde den største ro bagefter. Næsten bedre end massage. Kan stærkt anbefale Sigrids behandling. Tusind tak.”

Juline, 50 år

Vil du vide mere?

Du kan altid booke en gratis forsamtale for at høre med om behandlingen, og hvordan jeg kan hjælpe dig. 

kontakt sigrid lund