behandling af stress

Reducér dine smerter

Det er muligt at reducere og formindske dine smerter med psykomotorisk terapi. Med psykomotorisk terapi og den nyeste viden indenfor smerteforskningen sørger vi for, at du allerede ved 1 session får brugbar viden og redskaber til at:

Reducere dine smerter

Forstå hvad smerte er

Regulere dit nervesystem

Finde ro og behag i din krop

Smerte er ikke lig med skade – og skade er ikke lig med smerte

Der er mange myter om smerte, og det er vigtigt, at vi får ryddet op i nogle af dem, når du starter hos mig. Vi arbejder ud fra den nyeste smerteforskning og vi arbejder hen i mod at smerten ikke styrer dit liv og at smerten ikke behøver fylde så meget, som den gør. 

Din smerteoplevelse er fuldstændig reel og virkelig. Det er en påtrængende følelse. Men det er faktisk rigtig vigtigt, at du kan mærke smerte. Alt det taler vi meget mere om, når du starter i psykomotorisk terapi. 

Reducer din smerte

Det er vigtigt, du kan mærke smerte. Men smerten skal ikke styre dit liv. 

Forstå hvad smerte er

Smerte er komplekst men kort sagt, er det din hjerne, der tolker tidligere erfaringer og ydre og indre sansninger.

Regulér dit nervesystem

Dit nervesystem reagerer automatisk på din smerteoplevelse dvs. dine tanker og bekymringer og følelser. 

Find ro og behag i kroppen

Derfor skal vi igang med at aflede din smerteoplevelse og skaber andre oplevelser i din krop og dine tanker. 

Det siger klienterne 

I næsten 3 mdr. har jeg været plaget af en overbelastningsskade i højre skulder. Alt gjorde ondt, at løfte en kop kaffe, at vende mig i sengen, at tørre mig efter toiletbesøg, at vaske hår, at skifte til 5. Gear i bilen og give hånden til goddag og meget meget mere. Jeg har fået laser og akupunktur behandling hos fysioterapeut, har taget en 10 dages Ipren/Panodil behandling, har gået med sportstape og har lavet skulder øvelser med elastik og har prøvet behandling med skiftevis varme og kuldeposer. Intet hjalp! Jeg var desperat.

Jeg kontaktede Sigrid Lund Nielsen for at få en behandling. Og gudskelov for det. Det var den mest nænsomme, omsorgsfulde og blide behandling jeg nogensinde har oplevet. Under behandlingen blev jeg meget optaget af at give slip. Ikke fordi Sigrid sagde at jeg skulle slippe, men det blev bare helt tydeligt for mig at mit ansvar i behandlingen var både at tage imod og at give slip.

Sigrid arbejder meget meget nært og kontaktfuldt og med en velsignet ro og et nærvær, der i sig selv var en kæmpe nydelse. Natten efter behandlingen vågnede jeg ved at det gav et KLIK i skulderleddet. Som om der endelig blev plads til at knoglerne/senerne kunne mødes/finde sammen på en sund måde. Dagen efter behandlingen var jeg langt mere mobil med højre arm end jeg har været længe og nu 2 dage efter behandlingen er min skulder næsten smertefri. Det er helt fantastisk og jeg er så taknemmelig og lykkelig for Sigrids behandling og omsorg. TUSIND TAK Jeg kan på det allervarmeste anbefalede at komme i behandling hos Sigrid. Hun er helt speciel, og hun kan noget helt specielt.”

Lisbeth, 61 år

Jeg har, som højgravid og med kun 3 dage til termin, fået en meget behagelig afspændingsbehandling hos Sigrid. Jeg har løbende gennem min graviditet fået gravidmassage, men har flere gange følt at der manglede noget. Gennem Sigrids behandling havde jeg ikke denne følelse! Hun skitserede fra start rammerne op og det gav mig ro, at vide hvad der skulle ske. Hun fik samtidig hele min krop til at slappe af, på en blid og behagelig måde, og både mine ømme fødder og min trætte lænd fik en kærlig berøring. Med kun få dage til termin har jeg den sidste tid været lidt på vagt hele tiden, men jeg gik ud fra behandlingen med en fornemmelse af ro i både krop og hoved. Gennem graviditeten og til fx fødselsforberedelse har fokus i høj grad handlet om afspænding og kropsbevidsthed, hvorfor det for mig giver rigtig god mening med en psykomotorisk behandling. Jeg kan på det varmeste anbefale Sigrid!”

Sanne, 30 år