Priser og tider

Få ro på krop og nervesystem med psykomotorisk kropsterapi og behandling hos Sigrid Lund i Silkeborg eller online.

Se priserne herunder og book evt din gratis introsamtale idag.

Hvis du investerer i et forløb, er der både lidt penge og spare + personlige meditationer og øvelser som passer til dine ønsker. Jeg har stadig mulighed for at hjælpe dig online og somme tider i København. Skriv en mail på kontakt@sigridlund.dk.

Jeg glæder mig til at se dig.

De bedste hilsner Sigrid Lund

Priser for psykomotorisk terapi i silkeborg sigrid lund
Gratis introsamtale pr. telefon

Gratis introsamtale pr. telefon

0 kr.

Vi taler om din henvendelsesårsag. Jeg undersøger dine udfordringer, og jeg vurderer om terapien kan hjælpe dig.

Din første session

Din første session

375 kr. (normalpris 850 kr.)

Din første behandling er en mulighed for at afprøve om psykomotorisk terapi og behandling kan hjælpe dig. Vi laver en undersøgende behandling + du får en eller flere konkrete værktøjer med dig til at få ro på kroppen og afstresse dit hoved.

Opfølgende 60 min. sessioner

Opfølgende 60 min. sessioner

850 kr.

Vi arbejder med din stress, angst eller smerter gennem et forløb, hvor vi fokuserer på, at du får konkrete værktøjer til selv at regulere din nervesystem og din krop afstresses via øvelser og den afspændende behandling. 

Hør klienter fortælle om deres forløb og oplevelse med psykomotorisk terapi og behandling

IMG 20220410 163322 01 scaled
IMG 20220410 130141 01 scaled
IMG 20220410 130913 01 scaled
Sigrid Lund

Sigrid Lund 

Statsgodkendt psykomotorisk terapeut og stresscoach med selvstændig klinik i Silkeborg og samarbejder med Falck Healthcare i deres tværfaglige klinik hos LEGO System A/S

Spørgsmål og book tid her

Du kan booke din session ved at kontakte mig her. Så ringer jeg dig op, og vi finder hurtigst muligt en tid. 

Du kan også altid ringe på 28 11 94 95 eller sende mig en mail på kontakt@sigridlund.dk – så kan vi finde en tid, der passer dig.  

6 + 11 =

Hør klienter fortælle om deres forløb og oplevelse med psykomotorisk terapi og behandling 

IMG 20220410 163322 01 scaled
IMG 20220410 130141 01 scaled
IMG 20220410 130913 01 scaled

Mød Mianel som er en af mine mest trofaste klienter igennem 5 år ✨

Noget af det, som jeg elsker mest ved mit arbejde er, at mine klienter får redskaber, som de kan bruge derhjemme, så de selv kan finde ro og afspændthed. 

IMG 20220410 163322 01 scaled

Mød Mianel som er en af mine mest trofaste klienter, siden jeg startede som selvstændig behandler 🙌🏻

Jeg har arbejdet med Mianel siden 2017, hvor hun første gang kom på briksen, da jeg var i min sidste praktik hos Psykomotoriske Terapeuter København. Nu kommer Mianel fast ca. 1 gang om måneden, fordi hun mærker et behov for at slappe af i kroppen og fordi behandlingen giver hende ro og overskud.

Mianel besøger mig gerne, når jeg er i København, og hun bruger behandlingen som en metode til at: 

🌱  slappe af og mærke kroppen 

🌱  komme ud af hovedet 

🌱  få pause fra et højt tempo med studie og fremtidstanker 

🌱  reducere spændinger og smerter

Når jeg arbejder med Mianel laver vi mest behandling, som somme tider er der også et behov for at få en kropslig øvelse til at afspænde skuldre og ryg eller et mentalt redskab til at slukke for bekymringer og tankemylder. 

Det er det, jeg elsker mest ved den psykomotoriske metode. Det er, at vi arbejder med både krop og sind, og jeg giver mine klienter redskaber, som de kan bruge derhjemme, så de slev kan finde ro og afspændthed. 

Tak Mianel for at jeg må dele din oplevelse med behandlingen – og vi ses snart i København igen 🙌🏻

Mød seje Frederikke som har givet mig lov til at fortælle lidt om hendes forløb 

Vi håber det kan give andre unge kvinder håb om at færdiggøre uddannelse og  komme ud af angst og overtænkning✨

IMG 20220410 130141 01 scaled

Mød seje Frederikke som i 2020 gik i et længere 10 sessioners forløb hos mig, da jeg arbejdede i København og Holbæk for et par år siden 🙌🏻  

Nu har jeg glæden af at arbejde lidt med Frederikke igen, når jeg er i København, og jeg elsker, at mine klienter vender tilbage til mig efter måske 1-2 år, hvis de mærker et behov for at komme ned i kroppen igen ✨

Det er det, som behandlingen også kan. Den kan både være en meget effektiv behandlingsmetode i en presset periode. Men når vi så når vores mål om fx at afstresse eller ændre mentale/fysiske vaner, så kan behandlingen være en metode til at forebygge, at man ikke får det dårligt igen på samme niveau som før. 

Fordi jeg lærer mine klienter at mærke deres kropslige signaler og lytte til deres krop, har de nu et navigationssystem til at finde ro og velvære – og vigtigst af alt, kan de stoppe op i tide og tage stress, smerter og mistrivsel i opløbet. Ligesom jeg selv på månedligt basis besøger en af mine “go to” terapeuter og behandlere, som hjælper mig med at slippe spændinger og mærke kroppen igen ✨

Frederikke har givet mig lov til at fortælle lidt om hendes forløb, da det måske kan give andre unge kvinder håb om at komme ud af angst og overtænkning. 

Da Frederikke startede i et forløb hos mig, var hun nysgerrig på at blive psykomotorisk terapeut, da hun gerne ville arbejde mere med kroppen. Efter vores forløb har hun nu færdiggjort HF og er startet på jordemoderstudiet og bruger nu sin kropslige viden til både at støtte fødende kvinder og samtidig passe på sig selv – så hun netop kan passe på andre. 

Efter vores 2 behandling skriver Frederikke:

“Må lige fortælle at jeg har været på 12-timers-vagt i dag og brugte flere af de øvelser, du gav mig i går, undervejs, og jeg har IKKE haft ondt på noget tidspunkt 🙏 Så TAK for det!!! 🌸” 

Frederikke er kommet SÅ langt. Vi talte sidst om at efter bare 1 gang på briksen siden hendes forløb, så føler hun: 

⭐️  at hun står stærkere og mere groundet i sig selv 

⭐️ at hun bedre kan handle ud fra sine behov fremfor ikke at gøre noget 

⭐️ at hun kan slippe tankemylder og overtænkning 

⭐️ og at hun har fået konkrete redskaber til at passe på dig i et hårdt og presset arbejdsmiljø på fødeafdelingen

Behandlingen var en slags kropslig reminder, og fordi Frederikkes nervesystem genkender mine hænder og behandlingen, så skal der ikke så meget til at finde ro og afgrænsning igen. Selvom der næsten er gået 2 år siden sidste behandling. 

 

Du er så mega sej Frederikke, og hvor er du nået langt. Jeg er super stolt af dig og beæret over, at du igen vælger mig som din terapeut og behandler. Tak 🙏🏻

Mød Marina som efter første behandling oplevede at hendes hovedpine nærmest forsvandt ✨

Nu kan hun med simple teknikker selv tage sine spændiger i opløbet og kommer ind til mig for at finde ro og afspænding 

IMG 20220410 130913 01 scaled

Mød Marina som er en af mine nyere klienter, men vi er allerede efter 2 behandlinger kommet meget langt med hendes henvendelsesårsag om at mindske kropslig uro og hovedpine 🙏🏻

Efter første behandling oplevede Marina, at hendes hovedpine nærmest forsvandt og nu kan hun med simpel ansigtsmassage og afspændingsteknikker tage den meste hovedpine i opløbet. I dagene efter første behandling var hun dog noget øm, selvom vi ikke trykker hårdt i behandlingen. Men det er meget normalt at kroppen reagerer med ømhed ✨

Inden jeg mødte Marina i klinikken, havde hun dog fulgt mit program “Land blødt i det nye år”, hvor hun dagligt i januar lyttede til 4  lydfiler om at finde tankero og lavere tempo i kroppen. 

Hun havde fået simple kropslige øvelser, som hun jævnligt brugte til at finde ro og kropskontakt. Især er Marina glad for en øvelse, hun selv kalder “krammeøvelsen” og det synes jeg faktisk er et godt navn. Øvelsen er nemlig en kombination af at kramme sig selv og give sig selv omsorg og men øvelsen handler også om at give sig selv en form for trykmassage over hele af kroppen, så man bliver afgrænset og føler at man kan mærke sin krop og sinde grænser. 

Hør Marina fortælle lidt mere om “Land blødt i krop og sind” forløbet her: 

Efter forløbet havde Marina og jeg en relation, inden hun kom på min briks og det, at hun var vant til min stemme, tror jeg har haft en stor indflydelse på behandlingens effekt ✨

Meget af min stress- og afspændingsbehandling handler nemlig om at kroppen og nervesystemet føler sig tryg. Så kan vi bedre finde ro og kroppen kan nemmere give sig hen og slippe spændinger af sig selv. 

Tak kære Marina for at lægge din krop i mine hænder og lade mig guide dig til mere ro og mindre smerter. Du er så mega sej ✨