Therapy Photos 10 scaled

Kom ud af din stress

Det er ikke meningen, at du skal have det dårligt

Med psykomotorisk terapi og stresscoaching sørger vi for, at du allerede ved 1 session får brugbar viden og redskaber til at:

blive afstresset

forstå din stress

regulere dit nervesystem

forebygge fremtidig stress

Stress er som dråber i et glas 

Jeg plejer at forklare stress, som dråber i et glas. Stress er normalt og helt okay i små mængder, og hvis stressdråberne fordamper af sig selv, er det fint. Men hvis bægeret fyldes med mere og mere stress, forsvinder dit overskud, og du kan risikere, at bægeret til sidst flyder over. Så er det ikke så fint mere. Så prøv at spørg dig selv, hvor fyldt dit bæger er lige nu fra 0 – 10 – og hvor længe har det stået på?

Hvis du ligger mellem 7-10 kan det være på tide, at du skal ændre nogle ting i dit liv. Er du klar til det?

Forstå din stress

Stress er en grundlæggende og livsvigtig biologisk reaktion hos både mennesker og dyr.

Lær at mærke stress

Din krop fortæller dig, hvornår du er stresset. Det skal du lære at registrere og bevidstgøre.

Bliv afstresset

Vi afstresser dit nervesystem gennem kropslige og mentale øvelser og kropsbehandling.

Forebyg fremtidig stress

Efter et forløb har du den viden du skal bruge for at forebygge at du går ned med stress igen. 

Hvorfor starte i psykomotorisk terapi, når du har stress?

“I den psykomotoriske terapi får vi kroppen med. Vi arbejder med at regulere dit nervesystem og slippe tankerne”

Når vi er stressede, er vi det af en årsag. Det kan være fordi, vi har været udsat for noget traumatisk fx et overfald eller også har vi været udsat for en belastning over længere tid fx et stort arbejdspres eller sygdom. I de fleste tilfælde er det fordi vi tænker og bekymrer os for meget.

Det er ikke meningen, du skal gå og have det dårligt. Du kan ændre tilstande i dit liv, og du kan allerede starte idag. Det behøver ikke være svært eller hårdt, men det kræver, at du er nysgerrig og åben for at se tingene i et nyt lys.

 

De fleste klienter starter hos mig, fordi de gerne vil arbejde med en behandling/terapi, der tager udgangspunkt i sammenhængen mellem krop og sind. 

Nogle har prøvet at gå til andre former for behandling fx psykolog, hvor de ikke kan komme så meget videre med snak. I den psykomotoriske terapi får vi kroppen med. Vi sammenkobler krop, tanker, følelser og adfærd gennem samtale, kropsbehandling og mentale og kropslige øvesler. 

Det siger klienterne 

Sigrid er mild og god. Sigrid og jeg havde en dejlig behandling lige inden jeg skulle forsvare min bachelor. Det gjorde mig mere nærværende og tilstede i min krop.”

Cathrine, 30 år

Som klient hos Sigrid, har jeg altid følt mig i meget trygge og kompetente hænder. Sigrid formår at skabe et trygt og rart rum at være i, som gør at man bare kan give sig hen og slappe af. Jeg kan på det varmeste anbefale Sigrid!”

Anni, 60 år

“Sigrid har en fantastisk udstråling og er super kompetent til sit fag. Jeg vil til hver en tid anbefale Sigrid som behandler “

Trine, 38 år

Vil du vide mere?

Du kan altid booke en gratis forsamtale for at høre med om behandlingen, og hvordan jeg kan hjælpe dig. 

kontakt sigrid lund